یک بیماری خطرناک برای دره نوردان: از گوشهای خود موقع دره نوردی محافظت کنید

به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی linkedin

تعدادی از آزمایشگاههای باکتری شناسی و بیماری‌های عفونی در فرانسه و آلمان سه نوع غیرمعمول اتوماستوئیدیت ناشی از فرانسیسلا تولارنسیس را گزارش کرده‌اند. باکتری فرانسیسلا تولارنسیس به تب خرگوشی معروف است که در تماس با مایعات آلوده و نوشیدن آب آلوده بوجود می‌آید. ماستوئیدت نیز ضائده ای از استخوان تمپورال است که در پشت گوش قرار دارد وبه علت نزدیکی با گوش میانی عفونت این بخش از گوش را بدنبال دارد.

گزارش رسیده حاکی از آن است هرسه بیمار با آبسه کردن گردن، از دست دادن شنوایی به طور دائمی و فلج شدن صورت روبرو بوده‌اند اگرچه هر سه بطور مجزا و مستقل در یک رودخانه در فرانسه بین سالهای 2001 و 2014 دره نوردی کرده‌اند. چند روز بعد از این برنامه‌ها علائم بالینی در آنها دیده شده.

این آزمایشگاهها در بیانیه‌ای مشترک اشاره کرده‌اند قرار گرفتن در معرض آب شیرین گاهی ممکن است پتانسیل یک مسیر آلوده برای تولارمی را داشته باشد علاوه بر آن موجب التهاب گوش میانی خواهد شد که با آنتی بیوتیک های معمولی قابل درمان نمی‌باشد.

ترجمه و تألیف: پریسا حسین زاده

منبع: http://journal.frontiersin.org/article/10.3389/fmed.2016.00009/full

مجموعه دره و دره نوردی ایران با هدف گسترش دانش فنی و ارتقا سطح علمی ورزش دره نوردی با همکاری فدراسیون دره نوردی ایران با تلاش متخصصان این رشته فعالیت خود را در سال 1385 آغاز نموده است .

اشتراک در خبرنامه ایران کنیون

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit